Radomir Taki Marinković STIGAO na Pink: Ova Elita specijal donela odgovore koje niko NIJE OČEKIVAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2023, 01:53

Radomir Taki Marinković STIGAO na Pink: Ova "Elita specijal" donela odgovore koje niko NIJE OČEKIVAO

Otac Maje Marinković gostovao u emisiji "Elita specijal", a tom prilikom je brutalno iskreno odgovarao na sva "vruća" pitanja.

U toku emisije "Elita Specijal" voditeljka Ana Radulović je ugostila Takija Marinkovića, oca Maje Marinković, sa kojim je razgovarala o akutelnim temama u Eliti.

Nakon priloga o odnosu Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović Ana je upitala Takija kakvo mišljenje ima za Bojanu Pavlović.

- Sviđa mi se njeno ponašanje u rijalitiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona je sigurno bacila ono na Anitu, a i radi protov Matore, igra opasno - rekao je Taki.

- A Zola i Anita, mnogo misle da tu i dalje ima varnica? -upitala je Ana.

- Zola je opasan igrač, ume on da zakuva - rekao je Taki.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Janjuš je još zaljubljen u Maju" Šok saznanje u programu uživo - Marinkovićeva ima KECA U RUKAVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2023

Taki Marinković je poslednjim svojim pojavljivanjem na "Pinku" mnoge ostavio zatečenim. Ovoga puta, obelodanio je detalje koje je malo ko znao, a jedan od njih je i taj da se Jaško kod zajedničkih prijatelja raspitivao za njegovu mezimicu...U emisiji "Elita Specijal" Voditeljka Ana Radulović je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.