Još uvek te VOLIM... Matora kroz suze otvorila dušu Aniti, bubica uhvatila svaku reč (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 09:08

"Još uvek te VOLIM..." Matora kroz suze otvorila dušu Aniti, bubica uhvatila svaku reč (VIDEO)

Jovana Tomić je, nakon ogromne izdaje za koju je saznala u "Eliti", svojoj još uvek zakonitoj supruzi Aniti, ali i cimerima, kao i publici, otkrila kako se oseća i da joj je neophodno vreme kako bi sa njom porazgovarala o svemu. Nakon monologa, Matora je odlučila da nominuje Anitu jer joj je, kako je otkrila, lakše da je ne čuje i ne vidi makar jedan dan u kući.

Sinoć u toku "Nominacija" ovonedeljni vođa Marko Đedović je za potrčke postavio Anitu Stanojlović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Bojanu Pavlović.

Učesnici su sinoć glasali kojoj od njih dve žele da vide leđa, a tu čast da prva nominuje dobila je Jovana Tomić Matora, koja je, kroz svoje izlaganje, spomenula i emocije koje ima prema Aniti.

- Prvo sam mislila samo da pošaljem da olakšam sebi ali neću ipak. Prvo Anita, trenutno naš odnos ne postoji. Najviše me nervira što sam idealizovala sve to. Prema meni je bila fenomenalna, život pun avantura dogodovština ali njoj sada imam da kažem da mogu da joj oprostim. Svaka emisija me muči, svašta mi se mota po glavi, prosto mislim da ne mogu da predjem preko tih stvari, sumnjala bih u tvoj moral u sve, jedina svetla tačka mi je sad porodica. Ne bih da ih dalje povređujem, a ipak su ti oni pružili šansu i verujem da se osećaju isto kao ja - rekla je Matora, pa dodala:

- Marko ti najbolje savete daje, ti moraš da shvatiš da si ga izabrala za kuma da se i on oseća izdanim možda kao i za Ša oni mi najviše znače. Nemam problem da kažem da te još uvek volim i da pustim suzu, tu sam da ti priđem kad ti je loše, imaj malo više strpljenja, trebaš da imaš razumevanja a ne da želiš pošto poto da se taj razgovor obavi. Imam neke ružne misli prema tebi, ne želim sebi da dozvolim na bilo koji način fizički da krenem na tebe. Lakše mi je da te ne vidim i ne čujem u kući, ja ću tebe poslati u izolaciju, jer me niko nije povredio u kući koliko ti. Lakše će mi biti bar taj jedan dan da te ne vidim u kući - dodala je Matora.

- Sve što smo ti i ja proživele i što si videla kod mene ili pričala mojim prijateljima, nema potrebe da pričaš ovo. Teško mi je danas bilo ne mogu da pretvorim sebi život u pakao. Svakako ćemo razgovarati ali mora da prođe još neko vreme da se malo slegnu strasti - odbrusila je Jovana.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Anita NAPUSTILA Belu kuću: U suzama izletela - i pored Matorinih molbi odlučila da IZAĐE

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023

Jovana Tomić je, nakon ogromne izdaje za koju je saznala u "Eliti", svojoj još uvek zakonitoj supruzi Aniti, ali i cimerima, kao i publici, otkrila kako se oseća, nakon čega se Anita nadovezala na njeno izlaganje. Međutim, otkrila je da je jedino njene reči zanimaju, te je odlučila da ne sluša...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.