Anita NAPUSTILA Belu kuću: U suzama izletela - i pored Matorinih molbi odlučila da IZAĐE

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 09:40

Anita NAPUSTILA Belu kuću: U suzama izletela - i pored Matorinih molbi odlučila da IZAĐE

Jovana Tomić je, nakon ogromne izdaje za koju je saznala u "Eliti", svojoj još uvek zakonitoj supruzi Aniti, ali i cimerima, kao i publici, otkrila kako se oseća, nakon čega se Anita nadovezala na njeno izlaganje. Međutim, otkrila je da je jedino njene reči zanimaju, te je odlučila da ne sluša ostale cimere kako nominuju i napusti emisiju.

Nakon što je Jovana Tomić Matora sinoć završila svoju nominaciju, Anita Stanojlović je ustala uplakana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ona je tom prilikom prokomentarisala njeno izlaganje, a potom se odlučila da napusti emisiju i izađe iz Bele kuće, kako ne bi slušala mišljenje ostalih učesnika.

- Plačem, teško mi je. Fali mi. Jako se kajem. Ne želim da slušam druge ljude, nisu mi ni važni - rekla je Anita.

- Molim te, moraš da ostaneš - kazala je Matora.

- Anita, nemoj da budeš kukavica - dodala je voditeljka.

- Prošle godine su te mnogi vređali, pa si sve to slušala. Ne misle ti svi loše - istakla je Matora.

- Ja sam je molila da ostane ovde i da ne ide. Ona ovim gubi, a ide protiv same sebe. Mora da misli na svog sina, zamolila sam je da ne ide, a ona je opet uradila kako ona želi. Prema Bojani nemam nikakav animozitet, najiskrenije. Bojana se sama upetljala u naš odnos. Mene isreno nije ljubomora pecnula, koliko me je to što je pričala sa Anitiom o nekim privatnim stvarima. Bojana, ja te ne gledam kao rivalku, jer smo totalno različite osobe. Bojana često ume da priča o sebi, ali njene reči ne prate dela. Tražiš da neko bude parlamentaran, a ni sama ne umeš to da budeš. Čim dobijaš neke ne tako epitete od publike, negde sigurno grešiš. Ona je ta koja naglašava istinu u njenoj temi, a za ostale priča da su lažni. Ja ti verujem da imaš nekog napolju, prema kome imaš emocije, ali moraš da shvatiš da si ovde i da ovde sve komentarišemo. Kao što sam rekla maloćas, nominujem Anitu - kazala je Matora.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poznato šta će biti sa Anitom: Produkcija UPUTILA OBAVEŠTENJE zbog grubog kršenja UGOVORA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023

Anita je odlučila da po cenu snošenja posledica napusti emisiju Nominacije i Belu kuću, jer kako kaže nije želela da tu bude i sluša ostale. Povodom svega navedenog, Ivana Šopić je obavestila da će snositi posledice, odnosno biti kažnjena...Sinoć su se u Eliti održale još jedne nominacije,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.