Radno leto: Frajle najavljuju novi album!

Izvor: Svet, 22.Avg.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radno leto: Frajle najavljuju novi album!

Novosadska grupa “Frajle”, koja novim singlom “Menjam dane” najavljuje novi studijski album “B strana ljubavi”, radi punom parom i tokom leta. Dok mnoge njihove kolege uživaju na egzotičnim destinacijama, ove četiri dame za omot novog diska slikale su se na paklenih 40 stepeni.
“Moramo vredno da radimo, ako želimo da ostvarimo sve želje i zacrtane ciljeve”, poručuju “Frajle”, koje će 29. avgusta nastupiti u Petrovcu u Crnoj Gori.
Posle slikanja za omot diska na vrelom asfaltu i sjajnih nastupa u Dubrovniku i Puli, očekuje ih i burna jesen i koncerti u Beogradu i Novom Sadu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Radno leto: Frajle najavljuju novi album!

Izvor: 011vodič.com, 22.Avg.2015

Novosadska grupa “Frajle”, koja novim singlom “Menjam dane” najavljuje novi studijski album “B strana ljubavi”, radi punom parom i tokom leta. Dok mnoge njihove kolege uživaju na egzotičnim destinacijama, ove četiri dame za omot novog diska slikale su se na paklenih 40 stepeni.. “Moramo...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.