ROĐENI BRAT VOJINA ĆETKOVIĆA! Nikada, ali NIKADA ga niste videli: Predstavljamo vam NJEGOVU FOTOGRAFIJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2018, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROĐENI BRAT VOJINA ĆETKOVIĆA! Nikada, ali NIKADA ga niste videli: Predstavljamo vam NJEGOVU FOTOGRAFIJU (FOTO)

Divna porodica

Vojin Ćetković slovi za jednog od omiljenih glumaca u Srbiji, te ga mnogi svrstavaju rame uz rame sa starom gardom kultnih imena našeg glumišta, a malo ko zna da se i njegov rođeni brat takođe bavi ovom umetnošću.

Jedna je od najlepših žena na svetu: Kad je pokazala muža, SMRZLI SMO se od njegove lepote

Doduše, ne ispred kamere kao sam Vojin.

"Delimo dva čena belog luka!" Željko Joksimović OTVORENO o finansijskoj situaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojoj se nalazi!

Naime, Milovan Ćetković je pozorišni reditelj, a jednom prilikom je sam Vojin istakao kako je on jedna od najzaslužnijih osoba za njegov uspeh.

Došao na Ksenijin grob kad su svi otišli... Naš voditelj PLAČE KAO KIŠA, ispričao jednu NAJINTIMNIJU TAJNU Pajčinove

- Ja ne bih bio glumac da nije bilo mog brata koji je tada živio i radio u Kruševcu. Ja sam bio amater punih deset godina. To su moji najlepši dani provedenih u pozorištu "Teatru Za". Kada čovek postane profesionalac sve to bude drugačije- izjavio je svojevremeno Ćetković.

BOJKO, SINE?! Sećate se njega iz "Stižu dolari"? A danas je - ĆELAV, NABILDOVAN, apsolutno DRUGI ČOVEK (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.