RIJALITI PAROVI PONOVO POČINJE? Evo kako izgleda dobro poznata vila posle više od dve godine! Spremna za učesnike

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 13:38

RIJALITI "PAROVI" PONOVO POČINJE? Evo kako izgleda dobro poznata vila posle više od dve godine! Spremna za učesnike

Sređeno tip-top!

Rijaliti program "Parovi" se već dve godine ne emituje na Hepi televiziji, a sada je voditelj ove televizije Uroš Božić posetio dobro poznatu vilu u Zemunu.

On je sve vreme snimao dok je koračao kroz potpuno praznu rijaliti vilu, koja je tip top sređena, možda čak i previše za program koji više ne postoji.

Luksuzna vila iako je prazna, pljušti od skupih detalja.

Iako je donešena odluka da se iz televizijske šeme izbaci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijaliti format, mnogima je sumnjivo zašto je prostor toliko sređen, baš kao pred početak nove sezone.

Ono što su svi primetili je i tip-top sređena spavaća soba, a ono što je izazvalo najviše sumnje su novi dušeci na krevetima u dobro poznatoj spavaćoj sobi.

Da li će se otvoriti vrata ove sezone za nove učesnike, budući da je vila očigledno više nego spremna, ostaje da vidimo!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) OVAKO DANAS IZGLEDA VILA "PAROVA" Voditelj ušao u luksuznu kuću i EVO U KAKVOM STANJU JU JE ZATEKAO: "Neverovatno"

Izvor: Blic, 15.Jul.2023, 09:06

Rijaliti šou program "Parovi", koji se prikazivao na Happy televiziji, više od dve godine prestao je da se emituje, a sada je Tik Toku osvanuo snimak iz vile u kojoj se snimao ovaj rijaliti, a koja je nekada važila za najluksuzniju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.