REŠETANJE PO KULIĆKAMA! Kristijan isprozivao Miljanu i Mariju - napumpane usne, plave KANDŽE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 07:38

REŠETANJE PO KULIĆKAMA! Kristijan isprozivao Miljanu i Mariju - "napumpane usne, plave KANDŽE!" (VIDEO)

Nije im zaboravio svađe.

U sinoćnoj emisiji "Narod pita", jednim od priloga smo se podsetili najžustrijih sukoba Kristijana Golubovića i Miljane i Marije Kulić tokom "Zadruge 4":

- One su kod svih izazivale isto i nastavljaju. Ja imam sliku Marije Kulić od pre neki dan sa napumpanim usnama i plavim kandžama, majka tri devojke i baka jednog unuka ne bi trebalo tako da se ponaša i izgleda, ne bi trebalo tako da izgleda kad je u fazi jedne bolesti. One su tamo i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postavljene zbog fenomena u ponašanju, da iritiraju ljude, bile su mi iritantne, ali sam uvek imao tu neku kočnicu. Tu sam zaustavio sebe i napravio sprdnju ili ih jednostavno kulirao. Ja sam se kladio za dve stvari, da će Tomović da bude ispod mojih nogu, što je bila scena ispred paba, a da će one grebati na kapiji. Rekao sam da ću Miljanu zaljubiti u sebe i da je tako najlakše kontrolisati, nisam joj davao povoda da se zaljubi u mene, to je bio samo neki mamac - komentarisao je Kristijan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.