RAZMENJIVALI NEŽNOSTI CELU NOĆ! Aleksandra i Car ne mogu da se kontrolišu - kamera sve SNIMILA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 14:33

RAZMENJIVALI NEŽNOSTI CELU NOĆ! Aleksandra i Car ne mogu da se kontrolišu - kamera sve SNIMILA! (VIDEO)

Otkazale im kočnice!

Ovonedeljni vođa, Zorica Marković, za potrčke je izabrala Filipa Cara i Aleksandru Nikolić. Oni su noćas spakovali svoje stvari i preselili se u sobu za izolaciju, gde će boraviti do nominacija.

Dejan Dragojević je pre par dana doneo odluku da javno raskine sa Aleksandrom zbog njenog flerta sa muškarcima u Beloj kući. Aleksandra ni ne sluti da ju je njeno prisno druženje sa Filipom, koštalo veze sa Dejanom.

Filip i Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su noćas u izolaciji šaputali i trudili se da se ne čuje njihov razgovor.

U jednom momentu su se njih dvoje uhvatili za ruke i držali neko vreme dok nisu zajedno otišli na cigaretu.

Svi u Beloj kući komentarišu njihov odnos i pitaju se kada će ovaj bivši ljubavni par obnoviti svoju romansu. I Car i Aleksandra su svesni da nisu fer prema Dejanu, ali nijedno od njih ne može da se kontroliše i da prekine komunikaciju.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SRAMNO PONAŠANJE ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Nakon što je obukla Filipov DUKS, sada se OSMELILA, pa uradila OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 08:29

Pravi se luda!..Aleksandra Nikolić je juče razbesnela zajedničke fanove koje je imala sa Dejanom Dragojevićem, tako što je obukla duks Filipa Cara, budući da njih dvoje borave u izolaciji, kao potrčci ove nedelje...Podsetimo, Aleksandra ne zna da ju je Dejan ostavio javno, ali je njeno prisno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.