RAZGNEVILA KARLEUŠU: Jelena urgentno reagovala na objavu Zorje Pajić! Nakon grubosti usledio obrt

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2023, 20:22

RAZGNEVILA KARLEUŠU: Jelena urgentno reagovala na objavu Zorje Pajić! Nakon grubosti usledio obrt

Nije ostala imuna!

Pevačica Zorja Pajić nakon takmičenja u "Zvezdama Granda" ne prestaje da skreće pažnju na sebe pojavom i izuzetnim vokalnim sposobnostima.

Pored talenta, Zorju će publika najviše pamtiti po specifičnom odnosu sa Jelenom Karleušom, koja je nekada bila članica žirija u pomenutom muzičkom takmičenju.

JK je nakon što je Zorja komentarisala članove žirija "Zvezda Granda" na svom kanalu na Jutjubu, 'bacila pik' na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pajićku, te je nije štedela, već je vrlo često ostavljala bez svog glasa za prolazak.

- Smatram da si se preozbiljno obukla. Za 24 godine, mlada, zgodna lepa... Nekako, tetkasto mi je. Postaruje te taj crveni karmin i haljina. Tvoje prvo pojavljivanje je bilo onako kako ja želim da te vidim. Ti si fantastičan pevač - rekla je tada Jelena, pa dodala:

- Nemoj da mi zameriš što ti nisam dala glas. Kada bude bilo najbitnije, ja se neću sećati tvog vloga, ja ću pošteno i fer glasati - završila je Jelena, koju su očito pogodile Zorijine reči.

Inače, Saša Popović je od Pajićke tražio da ukloni svoj vlog sa Jutjuba, što je ona i učinila.

Kada se Zorja takmičila na "Izbor za pesmu Evrovizije", Karleuša nije ostala imuna na njen talenat, ali je opet imala zamerke.

- Pevački je Zorja bila fantastična, odavno nisam čula takvo pevanje. Mislim da je pesma bila neadekvatna, ali kada je reč o onakvom uživo pevanju... Kada bi joj neko napravio pesmu, kakvu treba i kakvu takav vokal zaslužuje, bila bi svetska zvezda - istakla je Jelena tada.

Da nema "zle krvi" između bivše članice žirija "Zvezda Granda" i Zorje dokaz je njena najnovija objava na društvenoj mreži Instagram.

Pajićka je otpevala pesmu sa Karleušinog albuma "Omega", pod nazivom "Ja". Jeleni se ova izvedba dopala, te ju je podelila na svom storiju uz emotikone aplauza.

Inače, JK je ova numera izuzetno značajna, jer je po njenom priznanju autobiografska i za nju je tekst pisala u potpunosti sama.

A post shared by Zorja (@zorja__)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.