RAZBOLEĆE SE OD STRESA - Tara Simov nakon porođaja DRASTIČNO SMRŠALA, dobila uput za lekara, ovoga se NAJVIŠE PLAŠI

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 12:27

RAZBOLEĆE SE OD STRESA - Tara Simov nakon porođaja DRASTIČNO SMRŠALA, dobila uput za lekara, ovoga se NAJVIŠE PLAŠI

"Smršala je za dve nedelje čak 16 kilograma!"

Bivša zadrugarka Tara Simov pre manje od mesec dana dobila je sina Nikolaja, ali je nekoliko dana nakon porođaja raskinula sa ocem deteta, Danilom Raičevićem.

Iako se ni Tara ni Danilo nisu oglašavali za medije, jasno je da je njihova veza prekinuta, budući da oboje objavljuju na Instagramu da su slobodni.

Tara je navodno u lošem psihičkom i fizičkom stanju, a navodno će uskotro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ići kod lekara na analize jer se, kako piše "Blic", boji da je od navodnog stresa dobila čir na želucu:

- Tara iako ne želi da prizna i hrabro se bori i ide napred, verovatno joj nije svejedno zbog celokupne situacije koja se dogodila sa Danilom. Smršala je za dve nedelje čak 16 kilograma, sve zbog stresa. U ponedeljak ide kod doktora da uradi gastroskopiju, jer se plaši da je dobila čir na želucu od tolike brige i stresa. I ona je želela da izgrade zajedno porodicu, međutim sve je nekako prerano krenulo nizbrdo - kaže izvor blizak Tari Simov.

Podsetimo, Danilo se nedavno oglasio na mrežama i priznao da on i Tara više nisu zajedno.

- Kako mi je život lep od kako sam slobodan, srećan put - napisao je Danilo.

Nakon njega, oglasila se i Tara na mrežama gde je poručila da je ona od sada samohrana majka.

- Jednom i nikad više se neću oglašavati na ovu temu. Ja sam slobodna devojka, samohrana majka i tako će ostati do daljnjeg - poručila je Tara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.