RASKID NA POMOLU?! Aleksandra ne može da oprosti Dejanu OVO, sve mu sasula u lice - nevolje u raju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 22:11

RASKID NA POMOLU?! Aleksandra ne može da oprosti Dejanu OVO, sve mu sasula u lice - nevolje u raju!

Nije birala reči!

Aleksandra Nikolić nije mogla da sakrije razočarenje zbog činjenice da je Dejan Dragojević zaboravio da joj da budžet, pa je došla na red posle mnogih ukućana, zbog čega je posumnjala u njegovu ljubav:

- Nekim ljudima si dao pre budžete nego meni. Ja to pratim i gledam i meni je to jako bitno. Ti meni nemaš šta da zameriš. Bilo ti je bitnije da nekim ljudima daš male budžete i da ih ispljuješ, nego meni da daš bare petoj. I da mi kažeš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "draga si mi". Ozbiljna sam, nekad osećam da sam ja privrženija tebi, nego ti meni - priznala je Aleksandra.

- Hajde, ne mjauči, nego pričaj. Mislio sam da sam ti već dao budžet - ubeđivao ju je Dejan.

- Prvi put sam u situaciji da ja spuštam loptu i ne zameram ništa. Ja bih tebi drugom dala budžet. Mislim da si ti sa mnom zato što moraš - rekla mu je ona.

- To nije nikakvo merilo - prokomentarisao je Dejan.

- Meni je sve pomešano i svašta mi prolazi kroz glavu. Da si ti sa mnom hteo samo da probaš, čisto da budeš sa nekom drugom devojkom posle onoga što ti se desilo. Ja sam se jako zaljubila u tebe i želim punu pažnju, želim da mi stalno govoriš o emocijama - priznala je Aleks.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.