RANA OD CARSKOG REZA JOŠ BOLI Prija se otežano kreće, a jednu stvar je ZABRANILA u kući - OVO NIJE PODNELA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2019, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RANA OD CARSKOG REZA JOŠ BOLI Prija se otežano kreće, a jednu stvar je ZABRANILA u kući - OVO NIJE PODNELA!

Iako uživa sa svojim sinom, ipak nešto remeti celokupnu atmosferu.

Živojinovići se trude da ispune svaku želju novopečenoj mami Aleksandri Prijović, a posebno da ono što joj smeta ne čine. Aleksandra i Filip Živojinović preselili su se u novi dom na Bežanijskoj kosi, a izabrali su mesto koje je blizu kuće Lepe Brene. Iako im je kuhinja sređena i vrhunski opremljena, u njihov dom ipak stiže isključivao hrana koja se spremi u kući Lepe Brene i Bobe Živojinovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Pevačica je tek postala majka, pa joj i dalje smetaju mirisi i ne želi da se hrana sprema u njenom domu. S toga neko od članova porodice dostavlja hranu za nju i bebu u kuću. Kako Prijovićeva doji, svi se trude da se hrani veoma zdravo, saznaje "Svet".

Iako joj je rana od carskog reza još uvek "sveža" te se otežano kreće, Aleksandra se oseća sjajno i uživa u svakom momentu sa svojim naslednikom.

A post shared by Aleksandra Živojinović Fanpage (@aleksandrazivojinovic_fp) on Mar 11, 2019 at 12:55am PDT

DARA OTKRILA CELU ISTINU O P*RNO SNIMKU! I ona dobija GOLE SLIKE, obožava BEZOBRAZNE PORUKE MUŠKARACA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.