Prvi učesnici poznati: Snežana Đurišić i Darko Lazić na Grand festivalu!

Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2014, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi učesnici poznati: Snežana Đurišić i Darko Lazić na Grand festivalu!

Autor: IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrigted, Life Content

Na predstojeći Grand festival prijavilo se mnoštvo kandidata. Od velikog broja prijavljenih kompozicija, za sada je poznato da će se na festivalu sigurno pojaviti: Tanja Savić, Snežana Đurišić, Darko Lazić kao i pobednici Prvog glasa Srbije, Davor Jovanović i Mirna Radulović koji će nastupiti u duetu.

Podsećanja radi, festival se odražava 1., 2. i 3.decembra. Pod sloganom “Budi human”, a dve polufinalne večeri biće emitovane na Grand televiziji i OBN-u, dok će finalno veče prenositi Prva TV i OBN.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Pobednici PGS takmiče se na Grandovom festivalu!

Izvor: Tracara.com, 24.Nov.2014, 00:57

Pobednici Prvog glasa Srbije takmiče se na Grandovom festivalu! (foto: Prva) Na petom Grand festivalu koji se održava od 1. do 3. decembra pojaviće se i pobednici Prvog glasa Srbije, Davor Jovanović i Mirna Radulović, rame uz rame sa pevačica Granda. Ovogodišnji Grand festival godine nosi...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.