Propao načisto od droge: Nećete verovati na šta liči Džordž Majkl (foto)

Izvor: Svet, 12.Jul.2015, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propao načisto od droge: Nećete verovati na šta liči Džordž Majkl (foto)

Džordž Majkl (52) ponovo nije uspeo da se izleči i pobedi narkomaniju i alkohol, a njegova porodica i prijatelji su veoma zabrinuti za njegov život.
Slavni muzičar nedavno je napustio kliniku u Švajcarskoj, u kojoj je boravio kako bi se izlečio od narkomanije i koja na mesečnom nivou košta više desetina hiljada evra. Supruga njegovog bliskog prijatelja ispričala je da se slavni pevač toliko drogira da se stalno valja po podu, trese se i povraća. Pored svega toga jako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << smršao i izobličio se.
U protekle dve godine odgađao je koncerte zbog upale pluća, prošle godine mu je i pozlilo u njegovom domu, a pre dve godine navodno je slučajno ispao iz automobila u pokretu, dok je pokušavao da zatvori vrata. Tada se sumnjalo da je zbog kreka iskočio iz vozila.
Pogledajte kako izgleda nekadašnji seks simbol.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Porodica strahuje zbog pevačeve zavisnosti od droge i alkohola

Izvor: Lepota i zdravlje, 13.Jul.2015, 09:00

Iako je još jednom pokušao da izleči svoju zavisnost od alkohola i droga, čini se da Džordžu Majklu (52) to nije uspelo ni ovog puta. Foto: Guliver/Splash Porodica i prijatelji muzičara jako su zabrinuti za njegov život. Supruga njegovog bliskog prijatelja ispričala je kako se pevač znao toliko...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.