Promocija albuma KOMA - Seka zablistala u crvenoj haljini: PLANIRAM JOŠ JEDNU BEBU

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2017, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija albuma "KOMA" - Seka zablistala u crvenoj haljini: PLANIRAM JOŠ JEDNU BEBU

Lepša nego ikad

Pevačica Seka Aleksićić je sinoć u Vili Jeleni održala promociju novog albuma "Koma". Ona je sve prisutne oduševila kada se na promociji pojavilia u crvenoj uskoj haljini koja ističe njenu figuru koju je dovela do savršenstva za veoma kratko vreme nakon porođaja

PEVAČ PRIZNAO! Sakupljao sam ostatke robe po pijaci (FOTO).

 -Obukla sam crvenu haljinu jer je to na radost. Volela bih da ponovo postanem majka, ako bog da. To mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najveća želja. Ove godine je samo promocija jer mama žuri svojoj bebi. Ceo album sam snimala kao trudnica i ovo je moj najomiljeniji album u životu - rekla je Seka prisutnim medijima i gostima.

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on Apr 26, 2017 at 1:14pm PDT

- Ceo album sam snimala kao trudnica i ovo je moj najomiljeniji album u životu. Posvetu na albumu sam napisala porodici Ivanović koji su mi pomogli u mojoj borbi za potomstvo i mnogo ih volim - izjavila je Seka i otkrila da bi volela, nakon što je u Septembru postala majka dečaka Jakova, da rodi još jedno dete.

Muž Nade Topčagić u TEŠKOM STANJU prebačen u BOLNICU: Zatekla ga kako se TRESE, počeo je da KRVARI

Seka je na velikoj promociji ugostilia kolege i prijatelje među kojima su bili:Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Ilda Šaulić, Goga Sekulić, Jana, Tijana Dapčević, Mia i mnogi drugi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.