Produkcija rešila da uteši Matoru - UVELI njega kao iznenađenje, pala u zagrljaj i zaplakala kao dete

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023, 09:39

Produkcija rešila da uteši Matoru - UVELI njega kao iznenađenje, pala u zagrljaj i zaplakala kao dete

On je obeležio jedan deo njenog života i duboko ju je pogodilo kada je uradio ovo.

Jovana Tomić Matora je konačno doživela trenutak sreću u moru čemera koji proživljava ovih dana nakon što je saznala da je njen brak sa Anitom Stanojlović lažan.

Taj trenutak se dogodio kada je videla Denija Boneštaja, legendardnog pevača koji zna da podigne emosferu svojim glasom i emocijom. Matora je, kao što svi znamo, kafanski tip i nikada nije žalila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da poslednji dinar ostavi muzici u trenucima kada je ponose. Ona Denija zna baš iz tog perioda lumpovanja, stoga je u trenucima kada je emotivno posustala i kada su je posebno pogodile emocije koje su probudile pesme koje je Deni pevao, prišla Boneštaju da se pozdrave.

Deni se takođe obradovao što je video Matoru i više puta ju je podigao, a onda ju je i rasplakao. Matora mu je pala u zagrlja.j

To se dogodilo kada je Deni zapevao Svirajte mi tiho, tiše, čuvebnu pesmu Tome Zdravkovića.

Matora je prvo akda je čula prve taktove ove pesme udarila nekoliko puta pesnicom o šank.  prišla pevaču i zagrlila ga te je zaplakala na njegovim grudima zbog svega što prolazi zbog SMS neverstva Anite Stanojlović.

Anita je sve to gledala iz prikrajka, takođe uplakanih očiju. Sve je izgledalo kao u nekom nikada snimljenog video-spota tužne tematike.

Detaljnije pogledajte OVDE!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.