Prirodnu farba za kosu! Neverovatni rezultati! Plus odličan trik!

Izvor: Svet plus, 11.Apr.2020, 10:41

Prirodnu farba za kosu! Neverovatni rezultati! Plus odličan trik!

Ne oštećuje kosu, ne košta puno, a rezultati neverovatni! Prirodnu farba za kosu, plus odličan trik! Napravite je sami kod kuće! Frizeri ne rade, ali i bez njih kosa može da izgleda odlično...

Iako smo u izolaciji, to ne znači da trebamo da odustanemo od sređivanja.

Ovo rešenje je odlično, jer neće ni najmanje oštetiti kosu, a izgledaćete kao da ste upravo izašli iz salona. Ovom tehnikom osvežićete boju i vratiti joj sjaj. Ukoliko imate braon ili crnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kosu, pratite uputstva. Sve što vam je potrebno je kafa.

Postupak je jednostavan, skuvajte kafu kao što je inače kuvate kada je pijete. U zavisnosti od dužine kose, potrebno vam je između 250 i 500 ml crnog napitka.

Nakon kuvanja, ostavite da se ohladi. Na 250 ml kafe dodajte dve kašike balzama i dobro promešajte. Namažite prirodnom "farbom" kosu, detaljno i polako, pa je ostavite da odstoji sat vremena zamotana u celofan. Zatim je isperite, bez dodavanja šampona.

Ako želite da dobijete još tamniju nijansu, ponovite postupak. S obzirom da se u ovom slučaju ne koriste hemikalije, nema straha od oštećenja kose.

 Kosa: Tri top saveta! Nega kod kuće! Preporodićete kosu!

Trik kojim su oduševljeni i frizeri!

Dok brinemo o kosi, fokusiramo se na same vlasi, dok teme potpuno zaboravljamo. To je velika greška kažu frizeri, jer samo ako je teme glave negovano, možemo da očeujemo da će i kosa izgledati zdravo i sjajno.

Da bi ono bilo zdravo, neophodno je uraditi piling s vremena na vreme, baš kao što to činimo i sa kožom lica. Za ovo vam nije potreban nikakav skup preparat. Sve što trebate da uradite je da u šampon kojim inače perete kosu dodate kašiku šećera.

Upravo on će uraditi nežan piling i ukloniti mrtve ćelije koje blokiraju rast lepe i negovane kose. Osim toga omogućiće detaljnije pranje i dozvoliti regeneratoru da dublje prodre i bolje nahrani samu dlaku.

Sa ovim postupkom ne treba preterivati kako se kože glave ne bi isušila. Najbolje bi bilo piling ponoviti nakon svakog 4 pranja.

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Prirodna farba za kosu! Neverovatni rezultati! Plus odličan trik!

Izvor: Svet plus, 12.Apr.2020, 00:51

Ne oštećuje kosu, ne košta puno, a rezultati neverovatni! Prirodna farba za kosu, plus odličan trik! Napravite je sami kod kuće! Frizeri ne rade, ali i bez njih kosa može da izgleda odlično....Iako smo u izolaciji, to ne znači da trebamo da odustanemo od sređivanja...Ovo rešenje je odlično,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.