Priča se da je KĆERKA KARLEUŠINE PRVE LJUBAVI u aferi sa Duškom Tošićem! Odbio je Jelenu, a evo i ZAŠTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2022, 05:34

Priča se da je KĆERKA KARLEUŠINE PRVE LJUBAVI u aferi sa Duškom Tošićem! Odbio je Jelenu, a evo i ZAŠTO

Scenario kao iz sapunica!

Prašina se polako sleže oko priča o krizi braka Jelene Karleuše i Duška Tošića.

Bivši fudbaler je proslavio 37. rođendan bez prisustva supruge i kćerki, a pevačica je održala spektakularan koncert u Dubaiju, gde se i dalje nalazi.

Dok o Karleušinom nastupu pišu inostrani mediji, domaći su se pozabavili novom Duškovom navodnom aferom sa kćerkom Željka Šašića i Sonje Vuksanović (detaljnije OVDE). >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Priča o navodnoj vezi bivšeg fudbalera i Sofije Šašić dodatno je podgrejana činjenicom da je Jelena otpratila njenu majku Sonju sa društvene mreže Instagram i to baš na dan kada je prijavila supruga za nasilje u porodici (pogledajte klikom OVDE).

A post shared by Sophia Laura Sasic (@sophiasasic)

Međutim, celokupna priča dobija razmere latino sapunice ukoliko se prisetimo jednog davnašnjeg priznanja Jelene Karleuše.

Popularna pevačica je svojevremeno otkrila da je kao devojčica bila zaljubljena u tada veliku zvezdu Željka Šašića, ali da je on tada nije konstatovao.

- Verujem da je njemu ta priča veoma smešna, a i meni je sada. Željko je divan, ali moj ukus se od tada, kada sam imala četrnaest godina, drastično promenio. Sve moje dečje ljubavi bile su divne. Svaka mi je bila uzvraćena sve do u to vreme mladog pevača Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dete ga nije interesovalo. E, tu sam doživela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku: za ljubav se treba boriti - ispričala je jednom prilikom Jelena.

Šašić nije hteo da komentariše navodnu aferu svoje naslednice.

- Ajde bre bežite, pustite me! Kakav bre komentar? - vikao je Željko, nakon čega je novinarima spustio slušalicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OGLASIO SE I ŽELJKO ŠAŠIĆ, BESAN! Njegovu ćerku spajaju sa oženjenim Duškom Tošićem, a evo šta on na to kaže

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2022

Navodno često ih viđaju u istom društvu..Vest da je Sofija Šašić, ćerka kreatorke Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića, navodno u tajnoj vezi sa oženjenim fudbalerom Duškom Tošićem odjeknula je kao bomba...Kako su pisali mediji, oni su više puta viđeni u istom društvu, što je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.