Prezire estradu Nikolija progovororila o OCU, bivšem mužu Vesne Zmijanac - On je doktor nauka...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 21:14

"Prezire estradu" Nikolija progovororila o OCU, bivšem mužu Vesne Zmijanac - On je doktor nauka...

Ćerka Vesne Zmijanac, nikad iskrenije progovorila o svemu.

Pevačica Nikolija Jovanović, godinama već niže uspehe u muzičkoj industriji i jedna je od predstavnica "novog talasa" na našoj sceni. Ovih dana Nikolija, je u žiži je javnosti nakon što je najavila svoj novi studijski album koji izlazi ovog meseca.

Ona veoma retko priča o svom privatnom životu. Ono što je svima poznato jeste da je u braku sa reperom Reljom Popovićem sa kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima dve ćerke, Reu i Hanu, a da je njena majka legendardna pevačica Vesna Zmijanac. 

Međutim, Jovanovićeva, veoma retko govori o svom ocu. Nikolija, je plod ljubavi Vesne Zmijanac i Vladimira Jovanovića nekadašnjeg direktora marketinga na "RTS-u". Nakon razvoda sa Vesnom, on se ponovo oženio i u tom braku ima još dvoje dece, pa tako Nikolija, ima polusestru Teodoru i polubrata Luku.

Gostujući u "Poster" podkastu, pevačica se dotakla i teme o svom ocu.

- Gospodin, intelektualac. Šarmantan, kulturan, vaspitan. Preemotivan je, mislim da nekada nije znao šta će sa svojim emocijama, pa se povuče - ovako je Jovanovićeva opisala svog oca Vladimira.

- Moj otac je “alergičan” na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem- rekla je Nikolija ranije.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.