Preskočila generaciju: Vilijam i Kejt biće KRALJ I KRALJICA!

Izvor: Prva.rs, 10.Avg.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preskočila generaciju: Vilijam i Kejt biće KRALJ I KRALJICA!

Iako je tim potezom preskočila jednu generaciju, odnosno svog sina, princa Čarlsa od Velsa i njegovu suprugu Kamilu, vojvotkinju od Kornvola, Elizabeta II to objašnjava činjenicom da je poslednjih decenija kraljevska porodica prošla kroz veliki broj negativnih trendova, te da je mlađa generacija mnogo podobnija da popravi imidž dinastije Vindzor.
Kraljica je ocenila da Kejt i Vilijam imaju budućnost i da ih neprestano prati pozitivan imidž u modernom svetu, zbog toga će >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << uskoro naslediti njenu krunu, otkrio je izvor iz kraljevske palate.
– Kraljica je 65 godina života posvetila dinastiji Vindzor i njenom opstanku. Sada vidi da Kejt i Vilijam imaju snagu i energiju da dobro obave kraljevski posao u modernom svetu kada je reč o održanju monarhije. A kraljica će zauvek raditi ono što je najbolje za uspeh monarhije. Takođe, kraljica je istakla da ne vidi da monarhija trenutno ima ugled koji je nekada imala, ali da Kejt i Vilijam to mogu da preokrenu.
Preuzimanjem krune, Kejt i Vilijam će biti monarsi 16 zemalja Komonvelta i vrhovni vladari Crkve Engleske.
Pratite nas i na Viberu! Izvor: Story
 

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Vilijam naslednik Elizabete?

Izvor: Večernje novosti, 11.Avg.2017, 08:57

Britanski princ Čarls preskočen u naslednom nizu za kraljevski tron. Biograf Larkomb: Odnos princa sa ocem debelo je narušen POTRES u britanskoj kraljevskoj porodici! Kraljica Elizabeta Druga (91) je zvanično, prema pisanju britanskih medija, imenovala svog unuka, princa Vilijama...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.