Kraljica Elizabeta odlučila: Vilijam i Kejt postaju kralj i kraljica

Izvor: Story, 10.Avg.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljica Elizabeta odlučila: Vilijam i Kejt postaju kralj i kraljica

Prema odluci britanske Kraljice Elizabete II, vojvotkinja i vojvoda od Kembridža uskoro će postati kraljica i kralj. Kraljica je odlučila da svoju krunu prepusti unuku, princu Vilijamu i snaji Kejt Midlton. Iako je ovim potezom preskočila jednu generaciju, odnosno svog sina, princa Čarlsa od Velsa i njegovu suprugu Kamilu, vojvotkinju od Kornvola, Elizabeta II to ... The post Kraljica Elizabeta odlučila: Vilijam i Kejt postaju kralj i kraljica appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preskočila generaciju: Vilijam i Kejt biće KRALJ I KRALJICA!

Izvor: Prva.rs, 10.Avg.2017

Iako je tim potezom preskočila jednu generaciju, odnosno svog sina, princa Čarlsa od Velsa i njegovu suprugu Kamilu, vojvotkinju od Kornvola, Elizabeta II to objašnjava činjenicom da je poslednjih decenija kraljevska porodica prošla kroz veliki broj negativnih trendova, te da je mlađa generacija...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.