Preokret! Andreana Čekić se pomirila sa svojim oženjenim dečkom!

Izvor: Svet plus, 08.Nov.2019, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret! Andreana Čekić se pomirila sa svojim oženjenim dečkom!

Andreana Čekić se pomirila sa svojim oženjenim dečkom, par se prvi put oglasio posle velikog skandala! Preokret! Bićemo zajedno do kraja života - rekao je Marko ovom prilikom.

Pre nekoliko nedelja je kao bomba odjeknula vest da je naša pevačica Andreana Čekić raskinula sa svojim oženjenim verenikom Markom Miloševićem, koji je navodno tokom jedne svađe čak i pljunuo pevačicu i pocepao joj košulju.

Andrana nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ove priče, ali su sve slike na kojima je u zagrljaju Miloševića nestale sa njenog Instagram profila.

Pevačica je sada prvi put odlučila da progovori o ovoj temi, te je putem Instagram storija snimila svog dečka u automobilu, koji je otkrio da su zajedno i da je među njima sve u najboljem redu.

"Zajedno smo, volimo se najviše na svetu i ništa nas neće rastaviti. Bićemo zajedno do kraja života." - rekao je Marko ovom prilikom.

Da li je ovo bila samo trenutna trzavica u njihovoj vezi i da li će do njihovog venčanja zaista uskoro dođi, ostajte da vidimo u narednom periodu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.