Preneo NAREĐENJE produkcije - Voditelj saopštio Aneli da odmah NAPUSTI Belu kuću

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 18:37

Preneo NAREĐENJE produkcije - Voditelj saopštio Aneli da odmah NAPUSTI Belu kuću

Evo koji je razlog.

Voditelj, Darko Tanasijević ušao je na imanje u Šimanovcima kako bi takmičarima rijalitija najavio specijalan zadatak koji je danas zadao Veliki šef. Oni će jedan po jedan da napuštaju Belu kuću i ispred kamere u dvorištu da se obrate jednoj osobi iz spoljnog sveta.

Darko je prvo pozvao Aneli Ahmić i ona je napustila Belu kuću.

Aneli je pogrešila kameru u kojoj je trebala da se obrati svojoj porodici, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je otišla u pab "Prijatelji" gde je osetila potrebu da se izvini sestri Siti Ahmić.

Ona joj je javno uputila izvinjenje jer je prekršila dogovor koji je imala sa porodicom da u rijalitiju nema vrelu akciju, pa im poručila da su emocije sa Markom Janjuševićem Janjušem previše jake i da ne može da se kontroliše, zbog čega svake noći uživa u strastvenim.

- Dala sam obećanje da u rijalitiju neću imati s*ksualne odonose sa Janjušem, ali naša emocija je pejaka i ne možemo da kontrolišemo osećanja - rekla je ona, pa dodala:

- Poručila bih mojoj sestri da to ne uzima zdravo za gotovo i da ne gleda da je to nešto strašno. To je tako i tako će biti. Mi ne možemo da kontrolišemo te stvari. Ja bih da se itvinim jer se nism držala dogovora. Pozdrav - rekla je Aneli i u kameru poslala poljubac.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas/A.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.