Premijera: Poslušajte duetsku pesmu Emine Jahović i Amela Ćurića! (video)

Izvor: Svet, 09.Nov.2016, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Poslušajte duetsku pesmu Emine Jahović i Amela Ćurića! (video)

Kako su nedavno najavili, Emina Jahović Sandal i pobednik X Faktora Amel Ćurić snimili su duetsku pesmu pod nazivom “Kost”.
Muziku za “Kost” radio je Marko Đurašević – Mahoni, tekst Miloš Roganović, aranžman i produkciju Marko Đurašević i Miloš Roganović.
Spot je rađen u Zagrebu, a režiser i direktor fotografije je jedan od najpoznatijih hrvatskih reditelja, Dario Radušin. Sve je snimano filmskom kamerom i po >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << visokim standardima, a snimanje je trajalo ceo dan i noć.

“Uradili smo izuzetan posao, pesma je fantastična, a spot nabijen emocijama i strašću. Svi smo prezadovoljni urađenim, a ja sam posebno srećan da je sve ispalo kako treba, jer mi je ovo prvi duet u karijeri. Emina i ja smo se savršeno uklopili i mislim da će publika to osetiti”, oduševljeno je rekao Amel, dok je Emina dodala:
“Energija između Amela i mene na snimanju spota je bila fantastična i sve smo završili brzo i lako. Sigurna sam da će se publici svideti pesma ‘Kost’, kao što je i meni kada sam je prvi put čula. Verujem da će se dugo slušati”.
Uživajte:
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijera: Poslušajte duetsku pesmu Emine Jahović i Amela Ćurića! (video)

Izvor: Scandal.rs, 09.Nov.2016

Kako su nedavno najavili, Emina Jahović Sandal i pobednik X Faktora Amel Ćurić snimili su duetsku pesmu pod nazivom “Kost”...Muziku za “Kost” radio je Marko Đurašević – Mahoni, tekst Miloš Roganović, aranžman i produkciju Marko Đurašević i Miloš Roganović...Spot je rađen u Zagrebu,...

Nastavak na Scandal.rs...

Emina Jahović i Amel Ćurić u duetu ‘Kost’ (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 10.Nov.2016, 10:26

(foto: Screeenshot/YouTube/Amel Curic) Emina Jahović snimila je duet Kost sa pobednikom X Factora Amelom Ćurićem, kojim se nastavlja niz saradnji sa nekim od najboljih muških vokala na našim prostorima, uključujući, između ostalog, Dina Merlina, Sašu Kovačevića, Dženana Lončarevića… Zanimljivo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.