Premijera: Emina Jahović i Amel Ćurić predstavili spot i pesmu KOST! VIDEO

Izvor: Svet plus, 09.Nov.2016, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Emina Jahović i Amel Ćurić predstavili spot i pesmu KOST! VIDEO

Emina Jahović i Amel Ćurić predstavili su Kost, novu duetsku pesmu za koju su pop pevačica i pobednik X Factora snimili i spot.

Amel Ćurić pobednik je X Factor Adria 2015, dok je Emina Jahović Sandal bila član žirija prve sezone X Factora (Amel je pobedio u drugoj sezoni, kada ona nije bila u žiriju). Spot je rađen u Zagrebu, a režiser i direktor fotografije je jedan od najpoznatijih hrvatskih reditelja, Dario Radušin. Sve je snimano filmskom kamerom i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << po visokim standardima, a snimanje je trajalo ceo dan i noć.

"Uradili smo izuzetan posao, pesma je fantastična, a spot nabijen emocijama i strašću. Svi smo prezadovoljni urađenim, a ja sam posebno srećan da je sve ispalo kako treba, jer mi je ovo prvi duet u karijeri. Emina i ja smo se savršeno uklopili i mislim da će publika to osetiti." rekao je Amel, dok je Emina dodala:""Energija između Amela i mene na snimanju spota je bila fantastična i sve smo završili brzo i lako. Sigurna sam da će se publici svideti pesma 'Kost', kao što je i meni kada sam je prvi put čula. Verujem da će se dugo slušati."

Muziku za "Kost" radio je Marko Đurašević - Mahoni, tekst Miloš Roganović, aranžman i produkciju Marko Đurašević i Miloš Roganović, snimano je i miksano u BB Music Studiju, Beograd, mastering je radio Vladan Popović - Pop.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Emina Jahović i Amel Ćurić imaju novu pjesmu (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Nov.2016, 14:57

Amel Ćurić i Emina Jahović objavili su spot za pjesmu “Kost”...Prije nekoliko dana objavili su teaser za pjesmu, a spot je objavljen sinoć i već je nakon prvog slušanja osvojio sve ljubitelje ovog dvojca...Gračanlija i lijepa Emina spot su snimali u Zagrebu, a autori su Miloš Roganović i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.