Premijera: Poslušajte duetsku pesmu Emine Jahović i Amela Ćurića! (video)

Izvor: Scandal.rs, 09.Nov.2016, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Poslušajte duetsku pesmu Emine Jahović i Amela Ćurića! (video)

Kako su nedavno najavili, Emina Jahović Sandal i pobednik X Faktora Amel Ćurić snimili su duetsku pesmu pod nazivom “Kost”.

Muziku za “Kost” radio je Marko Đurašević – Mahoni, tekst Miloš Roganović, aranžman i produkciju Marko Đurašević i Miloš Roganović.

Spot je rađen u Zagrebu, a režiser i direktor fotografije je jedan od najpoznatijih hrvatskih reditelja, Dario Radušin. Sve je snimano filmskom kamerom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i po visokim standardima, a snimanje je trajalo ceo dan i noć.

“Uradili smo izuzetan posao, pesma je fantastična, a spot nabijen emocijama i strašću. Svi smo prezadovoljni urađenim, a ja sam posebno srećan da je sve ispalo kako treba, jer mi je ovo prvi duet u karijeri. Emina i ja smo se savršeno uklopili i mislim da će publika to osetiti”, oduševljeno je rekao Amel, dok je Emina dodala:

“Energija između Amela i mene na snimanju spota je bila fantastična i sve smo završili brzo i lako. Sigurna sam da će se publici svideti pesma ‘Kost’, kao što je i meni kada sam je prvi put čula. Verujem da će se dugo slušati”.

Uživajte:

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.