Premijera: Nikolija Jovanović objavila spot za pesmu Niko kao mi! VIDEO

Izvor: Svet plus, 18.Jul.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Nikolija Jovanović objavila spot za pesmu Niko kao mi! VIDEO

Mlada pevačica Nikolija Jovanović predstavila je svojoj publici spot za novu pesmu Niko kao mi!

Nikolija Jovanović, ćerka pevačice Vesne Zmijanac, privremeno se povukla sa estradnog neba kako bi dočekala svoje prvo dete sa izabranikom Reljom Popovićem. Međutim, buduća mama ne miruje, pa je tako odlučila da svoje fanove obraduje novom pesmom "Niko kao mi" za koju je snimila i spot.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

PREMIJERA: Nikolija predstavila novu pesmu i spot!

Izvor: TekstPesme.rs, 19.Jul.2016, 12:34

  Nikolija Jovanović uživa u trudničkim danima a vremena je našla i za novu pesmu i spot. Naime, mlada i atraktivna pevačica uradila je spot za pesmu “Niko kao mi” koji za samo nekoliko sati ima preko 100.000 pregleda na servisu YouTube.   Tekst pesme pogledajte na sledećem linku… http://tekstpesme.rs/nikolija-jovanovic/niko-kao-mi/...

Nastavak na TekstPesme.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.