Nikolija predstavila spot za ‘Niko kao mi’

Izvor: Tracara.com, 18.Jul.2016, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolija predstavila spot za ‘Niko kao mi’

(foto: Instagram) Nikolija Jovanović je pre nekoliko dana zagolicala maštu fanova neobičnom najavom za novi singl Niko kao mi. Osim interesantne muzike, koju potpisuje Atelje Trag, jedino što smo mogli da vidimo je mlada pevačica koja nosi tzv. fantomku ukrašenu dragim kamenjem, kojom je spojila svoje dve krajnosti: prefinjenu damu i opasnu cicu sa kojom se ne treba kačiti. Sada smo konačno u prilici da čujemo celu pesmu i pogledamo spot. Utisci?

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Premijera: Nikolija Jovanović objavila spot za pesmu Niko kao mi! VIDEO

Izvor: Svet plus, 18.Jul.2016

Mlada pevačica Nikolija Jovanović predstavila je svojoj publici spot za novu pesmu Niko kao mi!..Nikolija Jovanović, ćerka pevačice Vesne Zmijanac, privremeno se povukla sa estradnog neba kako bi dočekala svoje prvo dete sa izabranikom Reljom Popovićem. Međutim, buduća mama ne miruje, pa je...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.