Preklinjala Janjuša da je ZADOVOLJI tokom reklama: Isplivali dokazi - Maja nije mogla do obuzda snažnu potrebu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 09:30

Preklinjala Janjuša da je ZADOVOLJI tokom reklama: Isplivali dokazi - Maja nije mogla do obuzda snažnu potrebu

Nova tura bespoštedne pljuvačine!

U toku emisije "Pitanja novinara" voditelj Darko Tanasijević je postavio pitanje takmičarki "Elite" Maji Marinković.

- Kako komentarišeš to što je Janjuš rekao da si najveći odron, kao i da te najviše boli to što ne želi polno da opšti sa tobom? - upitao je Darko.

- Za samo četiri dana se svašta nešto izdešavalo. Kad imam sukob sa nekim, nemam nameru da nekog uništim verbalno. Nas dvoje smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imali dobar odnos nakon što sam ja ušla, pohvalila ga, ali i rekla da ta njegova dvoličnost ispliva na površinu. Jako je ružno to što mi je sinoć rekao. Mene ne može da dotakne to, jer emocije prema njemu nemam. Zasmetalo mu je navodno to što sam stavila svoje džakove pored njegovih u radionici. Ja mislim da je to namerno izmislio, kako bi se posvađali. Nisam želela da se svađam sa njim, jer sam ove godine odlučila da pokažem da postojim i druga Maja Marinković - odgovorila je Maja.

- Kako se osećaš zbog toga što je Janjuš posle toliko godina i onakve ljubav rekao da si za njega samo jedna metla? - nastavio je Tanasijević.

- Ne, nemam više nikakve emocije prema njemu - odgovorila je Marinkovićeva.

- Da li li ti misliš da je Janjuševa glavna ''boljka'' to što si rekla da voliš Filipa Cara? - bilo je sledeće Darkovo pitanje.

- Da, tako je. Ja sam rekla istinu i onako kako jeste. Najvažnije mi je da sam ja iskrena prema sebi. Nakon Janjuševog i mog gostivanja u emisiji ''Narod pita'' letos on je nešto dobacivao, a kad sam stiga kući krenulo je neko dopisivanje. Ništa dalje od toga se nije desilo. Što se tiče toga da li je Aneli juče bilo loše, to je njegova krivica. Mene boli uvo za nju - kazala je Maja.

- Kako komentarišeš to što je on rekao da tebe ''boli'' Aneli? - nastavio je Tanasijević.

- On tako priča, ali neko ko je svestan svega, neka se zapita zbog čega Janjuš koji navodno brine o Aneli meni daje da mu priđem, a posle se seti da je tu ona, pa vređa. Janjuš je stvarno moja prošlost. Ne mogu da kažem da ga volim, kad ga zaista ne volim više. Da ja volim Janjuša, ne bi mogla da postoji neka druga žena u njegovom životu - konstatovala je Marinkovićeva.

- Kad gledamo Janjušev stav, ispada da je Gara (Aneli) skinula Žaklinu (Maju) sa trona. Da li će biti organizovana primopredaja smene? - pitao je Darko.

- Da ga bolim, da mi srce kuca kad ga ugleda, možda bih se zbog toga iskompleksirala, ali me stvarno ne zanima. Ja volim da skidam maske - nadovezala se Maja.

- Sad ću ja da skinem tvoju. Maja je tražila da je j*bem za vreme reklama, kad smo gostovali u ''Narod pita''. Kunem se u sve - kazao je Janjuš.

- Lažovčino! Zapenio si sad, čovek koji vara ženu i zbog kojeg dete plače Dokaži sad to - revoltirano je uzvratila ona.

- Žao mi je što nemam kao Desingerica čarapu da te lupam po glavi - dodao je Janjuš.

- Ljubomoran si na mog prijatelja. Moram samo da kažem da je Janjuš jako ljubomoran na Desingericu. Kad se priča o nekom i meni, on crveni. Gledaju te svi kao cirkusku mečku - nastavila je Marinkovićeva.

- Ajde, devojko, tražila si da te j*bem. Mokra čarapa (Desingerica) je radila po Budvi - kazao je zadrugar.

- Kako tvoja žena povraća od vinjaka? - upitala je Maja.

- K*rvo najveća koja je ovde došla - uzvratio je Marko.

- Imaš žensko dete. Ne zna se šta će biti. Tebe boli Filip Car. Mene se svi voleli - dodala je Marinkovićeva.

- Ti si devojko najveća ku*va. Svi te vole, niko nije sa tobom. Svako ko je bio sa tobom se najviše kaje - zaključio je on.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.