Kraj porodice Kulić? Nenad Macanović PODNOSI TUŽBU - Nadležni sud doneće konačnu i ZVANIČNU odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 09:14

Kraj porodice Kulić? Nenad Macanović PODNOSI TUŽBU - Nadležni sud doneće konačnu i ZVANIČNU odluku

Ne odustaje od ove namere...

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca", jedna od tema bila je i odnos Miljane Kulić sa njenim bivšim momcima Nenadom Macanovićem Bebicom i Lazarom Čolićem Zolom. Upravo pomenuto, privuklo je veliku pažnju javnosti.

- Danas si razugovarala sa Nenadom, o čemu? - upitao je Darko Tanasijević Miljanu.

- Ne znam , ne interesuje me. Ne znam što sam tražila krivca u sebi, ne znam šta mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je danas bilo - rekla je Miljana.

- Ona i ja smo se dogovroili da ne komentariše Nenad i njegovu devojku, a ona ako želi da me sluša, to je prilika za nas, ja sam to tražio od nje i ona je rešila da se promeni - rekao je Zola.

- Meni ona ne treba, provocirala je, ali nije uspela. Ja sam ravnodušan prema njoj i prema celoj našoj priči. Saga o Meni i Kulićima će se rešiti na sudu, ja stvarno nemam potrebu za njima - rekao je Bebica.

Detaljnije o ovoj temi pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Preklinjala Janjuša da je ZADOVOLJI tokom reklama: Isplivali dokazi - Maja nije mogla do obuzda snažnu potrebu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023

Nova tura bespoštedne pljuvačine!..U toku emisije "Pitanja novinara" voditelj Darko Tanasijević je postavio pitanje takmičarki "Elite" Maji Marinković...- Kako komentarišeš to što je Janjuš rekao da si najveći odron, kao i da te najviše boli to što ne želi polno da opšti sa tobom? -...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.