Kulićeva prvi put iskrena LAGALA SAM iz nemoći Bebica paravan za suze zbog Zole, Čolićeva pažnja najbitnija

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 09:14

Kulićeva prvi put iskrena "LAGALA SAM iz nemoći" Bebica paravan za suze zbog Zole, Čolićeva pažnja najbitnija

Ovaj put je iskrena, valjda.

Miljani Kulić je Bebica ipak bio samo paravan za suze zbog Lazara Čolića Zole, konačno je to priznala. 

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" novinar je postavio pitanje Miksi da mu kaže kakva je situacija trenutno sa Zolom, tačnije, u kakvom su odnosu.

- Darko, lagala sam ovih dana, ali sad prestajem sa gomilom laži silnih. Zoli nisam dala da spava, budila sam ga tačno na vreme, jer sam znala da ga nervira. Izrevoltirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me je njegov ulazak, kad je ušao, ja sam zaista želela da bude što dalje od mene, ali nisam to ispoštovala ni sama. Videli ste šta smo radili ovih dana, bacali stvari i ostalo. Želela sam na sve načine da mu skrenem pažnju. Petnaest dana sam plakala, samo da bih bila u njegovom prisustvu. Govorila sam mu da muva Teodoru Delić, kako bi nervirao Bebicu. Govorila da sam tužna zbog Bebice, a zapravo sam bila tužna zbog njega - kazala je Miljana.

- Šta je istina? Ti si govorila da ti je teško zbog Bebice i svega što ti je priredio? - glasilo je naredno pitanje.

- To je bio moj izgovor, Darko. O Bebici i Teodori više ne želim da govorim. Ja sma plakala zbog Zole, jer se zna da sam ja ponosna, ne volim da bude žrtva. Plakala sam jer je rekao da ne želi da se druži sa mnom ovde, zato sam i ja rekla isto - istakla je Miljana.

- U kom trenutku se Zolin i tvoj odnos na bolje promenio? - upitao je.

- Kad sam bila iskrena i rekla mu šta radim. On je isto sad drugačiji, jer sam sve priznala. Verujem da mu je stalo do mene, on samo želi da se ponašam normalnom - kazala je Miljana.

- Da li misliš da si pored Zole najbolje verzija sebe? - bio je radoznao novinar.

- Da, ali kad smo u dobrom odnosu. On od mene ume da napravi monstruma, kad se posvađamo. Danas je tačno pet godina od momenta kako smo se upoznali - kazala je Miljana.

- Zola, kako je Miljana pričala? Imaš li nekih zamerki? - upitao je Darko.

- Idealno je pričala. Ponašanje i priča, sve. Pratio sam mimiku, gestikulaciju i govor. Zaista je iskrena. Pričali smo našem odnosu, kad mi se 100% otvorila, tad je prestala naša agonija. Kajem se za sve stvari koje sam priredio Miljani, kaje se i ona. Izvinjavamo se oboje i svima koji su to gledali. Ja nisam želeo da dam na sebe. Ne mogu da kažem da sam ravnodušan prema Miljani, ovo je jako zamršena priča. Darko, videćemo šta će se dešavati u narednom perodu.Ne mogu da kažem da je volim, imam neku empatiju prema njoj. Nisam želeo da se opterećujem previe tokom našeg razgovora - kazao je Zola.

- Zola, da li misliš da možeš da usrećiš Miljanu? - upitao je Darko.

- Ja svima želim dobro, ali ne znam da li mogu da učinim to kada je ona u pitanju, ali ću dati sve od sebe da pustim da se naš odnos odvija - rekao je Zola.

Šta su Miljana i Zola još rekli pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kraj porodice Kulić? Nenad Macanović PODNOSI TUŽBU - Nadležni sud doneće konačnu i ZVANIČNU odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023

Ne odustaje od ove namere....Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca", jedna od tema bila je i odnos Miljane Kulić sa njenim bivšim momcima Nenadom Macanovićem Bebicom i Lazarom Čolićem Zolom. Upravo pomenuto, privuklo je veliku pažnju javnosti...- Danas si razugovarala sa Nenadom, o čemu? -...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.