Pre 2 meseca rekla da se razvodi: Andreana Čekić uhvaćena u provodu sa bivšim mužem!

Izvor: Svet, 17.Jan.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre 2 meseca rekla da se razvodi: Andreana Čekić uhvaćena u provodu sa bivšim mužem!

Pevačica Andreana Čekić obelodanila je da se razvodi pre dva meseca od supruga Ivana sa kojim je bila u braku dve godine. Ipak, njih dvoje su još uvek u kontaktu!
Andreana je nakon objave o razvodu iznenadila javnost priznanjem da ona i Ivan i dalje žive zajedno dok on ne sredi stan u koji će se preseliti, a tom prilikom je rekla i da će sa njim nastaviti poslovnu saradnju budući da on svira u njenom bendu.







>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
View this post on Instagram


















A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on Jan 15, 2019 at 1:47pm PST


Pevačica je sada pokazala da je sa bivšim mužem izašla u provod, te još jednom potvrdila da se i dalje viđaju i da su u dobrim odnosima.
svetsvet
The post Pre 2 meseca rekla da se razvodi: Andreana Čekić uhvaćena u provodu sa bivšim mužem! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.