Poslednja pesma Šabana Šaulića: Evo šta je napisao za svog naslednika Emira Habibovića!

Izvor: Svet, 15.Mar.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednja pesma Šabana Šaulića: Evo šta je napisao za svog naslednika Emira Habibovića!

Šaban Šaulić bio je ne samo veliki pevač, već i autor, a čast da snimi njegove pesme u poslednjim mesecima života kralja folka imao je Emir Habibović. Šaulić, koji je govorio da je Emir njegov naslednik, zbog čega ga je zvao i da gostuje na njegovim poslednjim velikim koncertima u Beogradu i u Sofiji prošle jeseni, svom mladom kolegi i prijatelju dao je i dve numere za novi album.
Za jednu od njih, pod nazivom „Ispričaću svima“, Emir je nedavno objavio i spot, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u kome je pokušao da dočara boemsku atmosferu koja je obeležila druženje sa legendarnim umetnikom.
– Spot sam snimao još za Šabanovog života, a on mi je jedino zamerio što ekipu nisam doveo kod njega u Krčedin, jer je smatrao da bi taj ambijent još bolje dočarao muziku i stihove koje mi je napisao. Verovatno je bio u pravu, kao i za mnoge druge stvari koje mi je savetovao, ali najvažnije je da posle njega ostaje još jedna lepa pesma – kaže Emir Habibović, a spot pogledajte u nastavku.

svetpromo
The post Poslednja pesma Šabana Šaulića: Evo šta je napisao za svog naslednika Emira Habibovića! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.