Poslednja objava Bojane Janković tera suze na oči (FOTO)

Izvor: Svet plus, 19.Apr.2024, 22:40

Poslednja objava Bojane Janković tera suze na oči (FOTO)

Bojana Janković, bivša voditeljka televizije Pink, preminula je večeras 19. aprila u 46. godini. Njena poslednja objava na Instagramu tera suze na oči.

Izneadna smrt lepe Bojane, šokirala je sve. Porodica, kolege i prijatelji bukvalno su zanemeli.

Bojana Janković, devojaćko Nikolić, 15 godina je bila u braku sa frontmenom grupe "Beogradski sindikat", Ognjenom Jankovićem sa kojim ima dve ćerke. Nakon razvoda 2022. godine, ostali su u sjajnim odnosima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << te ga je često oslovljavala sa "najbolji bivši muž".

Iako na društvenim mrežama nije bila previše aktivna, njena poslednja objava večeras je mnoge rastužila, bila je upućena njenoj ćerki koja je u februaru proslavila 15. rođendan.

View this post on Instagram

A post shared by Bojana Jankovic (@_bojaaana__)

- Srećan ti rođendan prvenče mamino. 15 godina najveće sreće - stoji u opisu fotografije.

Podsetimo, Bojana Janković je večeras oko 19h nađena mrtva u svom stanu, a njeno beživotno telo poslato je na obdukciju.

Slične vesti: ​Porodica preminule Bojane Janković se oglasila nakon tragičnog događaja

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobri moj Ogi: 15 godina su bili u braku, a nakon razvoda Bojana mu se javno obratila

Izvor: Story, 19.Apr.2024

Bivši suprug Bojane Janković ne može da dođe sebi od šoka

Nastavak na Story...

Preminula Bojana Janković pre godinu dana doživela je veliku tragediju

Izvor: Svet plus, 20.Apr.2024, 00:11

Preminula Bojana Janković pre godinu dana doživela je veliku tragediju, od koje se jako teško oporavila...Bivša voditeljka Pinka, Bojana Janković, preminula je 19. aprila u 46. godini. Beživotno telo pronađeno je u stanu, a Hitna pomoć, kako se nezvanično saznaje, mogla je samo da konstatuje...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.