Preminula je Bojana Janković bivša voditeljka Pink televizije!

Izvor: Svet plus, 19.Apr.2024, 21:17

Preminula je Bojana Janković bivša voditeljka Pink televizije!

Bojana Janković, nekadašnja voditeljka Pink televizije i poznata ličnost u medijskom svetu, pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu.

Bojana Janković, ranije poznata kao Bojana Nikolić, koja je stekla popularnost kao voditeljka na Pink televiziji, pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu, kako javlja "Telegraf".

Ivana Škorić i Bojana Janković (ranije Nikolić) su bile poznate voditeljke na Pink televiziji, posebno poznate po emisiji "City" >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << . Nakon toga, obe su stupile u brak s poznatim muškarcima, pri čemu je Ivana čak učestvovala u rijaliti programima, ali su nakon toga nestale s televizijskog ekrana.

Bojana se razvela od Ognjena Jankovića, člana popularne grupe "Beogradski sindikat", s kojim je provela 15 godina u braku i s kojim ima dve ćerke.

Ognjen i Bojana su poslednji put u javnosti viđeni 2022. godine na premijeri filma "Zlatni dečko", nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno su vodili računa o njihovo dvoje dece.

S druge strane, Ivana se udala za bivšeg odbojkaša Edina Škorića, s kojim ima sina i ćerku, ali su se kasnije razveli. Ivana Nikolić je 2009. godine učestvovala u "Velikom bratu", dok je Edin Škorić bio učesnik "Survivora" i "Farme".

View this post on Instagram

A post shared by Bojana Jankovic (@_bojaaana__)

Bojana je pre samo dva meseca podelila fotografiju svoje ćerke, kako drži buket cveća, gde joj je uz emitivnu poruku čestitala 15. rođendan:

"Srećan ti rođendan prvenče mamino, 15 godina sreće najveće." - napisala je tada Bojana.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UMRLA BIVŠA VODITELJKA PINKA BOJANA JANKOVIĆ

Izvor: Blic, 19.Apr.2024

Voditeljka Bojana Janković (bivše Nikolić), koja se proslavila kao voditeljka Pinkove kultne emisije "City", pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Poslednja objava Bojane Janković potpuno slama srca - preminula voditeljka poželela samo jedno pred smrt

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2024

Bojana Janković, bivša voditeljka Sitija, pronađena je mrtva u svm stanu. Imala je dve ćerke sa reperom Ognjenom Jankovićem iz Beogradskog sindikata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

LJUBAVNA priča Bojane i Ognjena je bila kao iz FILMA - Reper se toliko zaljubio da se UPLAŠIO, a ovako su se UPOZNALI

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2024

Poznata voditeljka "Pinka" Bojana Janković (47) nađena je mrtva u stanu u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"TEŠKO JE PODNELA ŠTA JOJ SE DEŠAVALO" Biljana Obradović kroz suze o Bojani Janković: "Ne mogu da verujem da je nema"

Izvor: Blic, 19.Apr.2024

Bivša voditeljka Pink televizije Bojana Janković pronađena je večeras mrtva u stanu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.