Preminula Bojana Janković pre godinu dana doživela je veliku tragediju

Izvor: Svet plus, 20.Apr.2024, 00:11

Preminula Bojana Janković pre godinu dana doživela je veliku tragediju

Preminula Bojana Janković pre godinu dana doživela je veliku tragediju, od koje se jako teško oporavila.

Bivša voditeljka Pinka, Bojana Janković, preminula je 19. aprila u 46. godini. Beživotno telo pronađeno je u stanu, a Hitna pomoć, kako se nezvanično saznaje, mogla je samo da konstatuje smrt.

Bojana se 2022. godine, nakon 15 godina braka, razvela od frontmena grupe "Beogradski sindikat", Ognjena Jankovića, a pre godinu dana doživela je veliku tragediju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kada joj je preminula majka.

View this post on Instagram

A post shared by Bojana Jankovic (@_bojaaana__)

- Majka joj je umrla pre godinu dana, vratila se u taj stan na Novom Beogradu. Brat joj živi u Americi, suštinski je jako teško podnela taj razvod... Sama je živela valjda, a ne znam gde su deca - navodi za "Pink.rs" izvor blizak pokojnoj voditeljki.

Podsetimo, o smrti Bojane Janković koja je večeras  pronađena mrtva u svom stanu, obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu, koje je naredilo obdukciju. Telo poznate voditeljke prevezeno je na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

Slične vesti: ​Saška Veselinov slomljena zbog smrti Bojane Janković: Zračila si posebnim sjajem (FOTO)

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojana Janković doživela je VELIKI GUBITAK neposredno pred svoju smrt: Voditeljka ovo NIKADA nije prebolela

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2024

Bivša voditeljka čuvenog "Sitija" umrla je sinoć, 19. aprila. u 46. godini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.