Posle svega ŽELI NJEGOVO DETE?! Postoji mogućnost da je Voljenka trudna! Mili POLUDEO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2018, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle svega ŽELI NJEGOVO DETE?! Postoji mogućnost da je Voljenka trudna! Mili POLUDEO!

Radiće test!

Učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Voljenka Ilić je otkrila mnogo tajni iz svog burnog života, međutim javnost je zaintrigirala sa jednom izjavom.

Naime, kako je poznato da je kontroverzna takmičarka bila intimna sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, ona je sve šokirala kada je rekla da postoji mogućnost da je u blagoslovenom stanju.

Milutina je ova vest veoma iznervirala, te joj je drsko odgovorio da ga zaboravi i da shvati da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on sa njom ne želi ništa, pa ni prijateljstvo:

- Mani se gluposti, pusti mene.Volim Marijanu, ne zanimaš me - rekao je Milutin.

Produkcija će i ovoga puta izaći u suret našim takmičarima, te će Voljenki omogućiti da uradi test na trudnoću kako se agonija ne bi nastavljala.

Iako Radosavljević ne prestaje da vređa bivšu partnerku, Ilićeva je neočekivanim priznanjem zatekla sve:

- Bila bih najsrećnija na svetu da mi Mili napravi dete, on bi za mene bio Bog - rekla je takmičarka na iznenađenje mnogih.

Mili je i dalje tvrdio da od toga nema ništa, ali vreme će pokazati da li će se Voljenkina želja ostvariti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

OVAKO JE POČELA LJUBAV ŽELJKA I JOVANE: Mnogi ne znaju da ih je spojio posao! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.