Poslastica jesenje koncertne sezone – Andreas Šol i Edin Karamazov u četvrtak na Kolarcu!

Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2016, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslastica jesenje koncertne sezone – Andreas Šol i Edin Karamazov u četvrtak na Kolarcu!

Edin Karamazov nezvanično važi za „drugog najpoznatijeg lautistu na svetu“. Najpoznatiji je Sting, ali kako Edin u šali kaže, „ne zbog talenta“. Čuveni muzičar oživeo je rad renesansnog lautiste Džona Daulenda u saradnji sa Karamazovim i vratio u žižu muzičke javnosti neke davno zaboravljene melodije. Njihov album „Songs from the labirynth“ doživeo je odlične reakcije kritike, ali i publike, sa dva miliona albuma prodatih u >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << prve dve nedelje, a dospeo je i do top lista pop muzike u Engleskoj i Americi. A njihovo poznastvo datira još sa početka devedesetih i obeleženo je simpatičnom anegdotom – Sting je izrazio želju da Karamazov nastupi na rođendanu njegove supruge, što je Karamazov odbio uz obrazloženje da nije „istrenirani majmunčić koji svira na rođendanima“.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Poslastica jesenje koncertne sezone – Andreas Šol i Edin Karamazov u četvrtak na Kolarcu!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Poslastica jesenje koncertne sezone: Andreas Šol i Edin Karamazov u četvrtak na Kolarcu + POKLONI

Izvor: Lepota i zdravlje, 26.Sep.2016

Ljubitelji klasične muzike sigurno su upoznati sa radom impozantnih muzičara Andreasa Šola i Edina Karamazova, tako da će prava poslastica jesenje koncertne sezone biti njihov zajednički nastup 29. septembra u 20h u Kolarčevoj zadužbini. Ova dva velikana iza sebe već imaju veoma uspešnu saradnju,...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.