Porodična IDILA: Sinčić Aleksandar drži mamu za ruke, a Filip je LJUBI PRED SVIMA - Danas Prija OSVAJA HRVATE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 10:11

Porodična IDILA: Sinčić Aleksandar drži mamu za ruke, a Filip je LJUBI PRED SVIMA - Danas Prija OSVAJA HRVATE

Ovakvi prizori su prilično retki u javnosti, budući da Aleksandra svoj privatni život vešto krije ili barem dozira šta će prikazivati. Njena publika nestrpljivo čeka koncerte, a u išćekivanju istih, mogu da uživaju u ljubavnoj priči koju ima sa suprugom Filipom.

Muzička zvezda Aleksandra Prijović došla je u Hrvatsku, gde je očekuje čak pet koncerata u zagrebačkoj Areni.

U hrvatsku prestonicu stigla je sa sinom Aleksandrom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pevačicin naslednik bio je odlično raspoložen, pa se obradovao kad je video pripadnike sedme sile oko njih, te se sve vreme smejao i držao mamu za ruku.

Čim je stigla u hotel, Aleksandra se uputila na probu u zagrebačku Arenu, kako bi uvežbala sve sa mnogobrojnom ekipom pred sutrašnji spektakl.

Filip Živojinović, Aleksandrin suprug, došao je dan ranije u Zagreb, sa čak 70 članova produkcijske ekipe.

Čim je video suprugu i sina, odmah ih je zagrlio, a pao je i poljubac Filipa i Aleksandre, kako piše Blic.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.