Izvor: Blic, 30.Nov.2023, 22:38

(VIDEO) PRIJA STIGLA U HRVATSKU Ne skida osmeh pred pet zagrebačkih Arena - SIN JE DRŽI ZA RUKU, muž Filip je ljubi pred svima

Muzička zvezda Aleksandra Prijović došla je u Hrvatsku, gde je narednih dana očekuje čak pet koncerata u zagrebačkoj Areni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijovićeva stigla u Hrvatsku, čeka je pet zagrebačkih Arena

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Dec.2023, 00:19

Pjevačica Aleksandra Prijović stigla je večeras u Hrvatsku gdje je narednih dana očekuje pet koncerata u zagrebačkoj Areni.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Porodična IDILA: Sinčić Aleksandar drži mamu za ruke, a Filip je LJUBI PRED SVIMA - Danas Prija OSVAJA HRVATE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023

Ovakvi prizori su prilično retki u javnosti, budući da Aleksandra svoj privatni život vešto krije ili barem dozira šta će prikazivati. Njena publika nestrpljivo čeka koncerte, a u išćekivanju istih, mogu da uživaju u ljubavnoj priči koju ima sa suprugom Filipom...Muzička zvezda Aleksandra...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.