Ponovo demonstrira silu: Golubović prevrnuo sto na Tamaru!

Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2015, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo demonstrira silu: Golubović prevrnuo sto na Tamaru!

Kristijan Golubović je noćaš pomešao alkohol i veoma brzo izgubio kontrolu nad sobom. Prvo je izvatao Staniju i Jelenu Milošević, a onada je napao Tamaru Đurić i prevrnuo ceo sto u kuhinji na nju. Srećom, niko nije povređen.

Starleta je jutros ispričala Bojani Stamenov šta se sve događalo u kuhinji i zašto je našla nered iako je noćas sve lepo spremila.

Vi ste moja ružna uspomena, krava mi je vrednija od vas. Vas >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << dve d*olje, tebe sam pikirao. Ja takve plaćam pet glava, vikao mi je Kristijan”, prepričavala je Đuričeva.

“On je rekao da ovakve kao mene plaća 500 evra, a ja njemu da prodaje drogu u crkvi. Okrenuo je ceo sto na mene, sve što je bilo na njemu, ali nije me povredio”, rekla je starleta.

“On nema ništa da upotrebi protiv mene. Neću da ćutim Indijancu, samo mu luk i strela fali. Klempav je kao Dambo. Nije me dirao, samo mi se unosio u faci. Na mene ne može da reži, može mami narkomanki da reži. On nema dela, on ima samo priču”, nastavila je Đuričićeva da prepričava njegov nalet besa.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nasilje na Farmi: Pijani Kristijan napao Tamaru!

Izvor: Tracara.com, 18.Okt.2015, 04:47

Nije im prvi sukob (foto printscreen) Kristijan Golubović napravio je potpuni haos na imanju u Lisovićima! Ljubio se sa Stanijom Dobrojević, ispipao Jelenu Milošević, a potom nasrnuo i na starletu Tamaru Đurić.Golubović je pljunuo starletu, a zatim i prevrnuo ceo kuhinjski sto na nju. Srećom,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.