Poljubila Džastina Bibera i sada joj prete smrću (video)

Izvor: Svet, 05.Sep.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljubila Džastina Bibera i sada joj prete smrću (video)

Lepa manekenka Ksenija Deli prihvatila je ponudu da se pojavi u spotu Džastina Bibera za pesmu What Do You Mean, a kada je spot ugledao svetlost dana, ispostavilo se da ta ideja nije bila baš najbolja po nju.
Naime, obožavateljkama je smetalo to što se ona ljubi sa Džastinom i razmenjuje nežnosti.
“Dobila sam mnogo loših komentara, a to nikako nisam očekivala. Mislila sam da će fanovi biti uzbuđenji, a na svu žalost ja ne mogu sada ništa da uradim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kako bi se obožavateljke smirile”, rekla je Ksenija.

Ona je dodala i to da nije napravila ništa loše već samo radila svoj posao.
“Sigurno neću uzeti Džastina od njegovih fanova. Jako sam osetljiva na komentare o sebi pa sam prestala da čitam šta ljudi pišu po internetu”, kaže manekenka.
Na svom Instagramu je dobila more negativnih komentara poput onih da je Selena Gomez lepša od nje i da se skloni od Džastina, pa čak i pretnje smrću.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Prete joj smrću!

Izvor: Mondo, 06.Sep.2015, 16:31

Prelepa manekenka otkriva da joj zbog spota sa mladim pevačem stižu pretnje...Moldavka Ksenija Deli je lepotica iz novog spota Džastina Bibera "What do you mean", a pored iznenadne popularnosti, ovaj spot joj je doneo i pretnje i uvrede...Ona je u intervjuu za "Harpers bazar" rekla da joj svakodnevno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.