Podvale poznatih koje su se završile katastrofalno

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podvale poznatih koje su se završile katastrofalno

Podvale bi trebalo da nas nasmeju i zabave sve prisutne. Međutim, “Đavo ponekada odnese šalu” pa se ono što je prvobitno zamišljeno kao dobra šala pretvori u pravu katastrofu.

Naime, niko ne želi da povredi svoje prijatelje ili kolege, ali ovim poznatim ličsnostima se upravo to, sasvim slučajno dogodilo.

Drogirana ekipa “Titanika”

Nepoznata osoba celoj ekipi filma “Titanik” sipala je u čorbu od jastoga halucinogenu drogu PCP, poznatu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pod imenom “anđeoski prah”. Nakon toga, čak 50 članova ekipe završilo je u hitnoj pomoći. Šuškalo se da je za ovaj incident odgovoran režiser Džejms Kameron, ali to nikada nije dokazano. Ovom prilikom najgore se “proveo” Bil Pakston koji se nekomtrolisano smejao, plakao i bio je neverovatno paranoičan.

Koje su se još podvale poznatih završile katastrofalno pogledajte na portalu “Lepota i zdravlje“.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.