Pinkove zvezde: Branka Stamenković bez ijednog glasa - prva kandidatkinja koja je ispala!

Izvor: Svet plus, 27.Sep.2014, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Branka Stamenković bez ijednog glasa - prva kandidatkinja koja je ispala!

Prva takmičarka šoua Pinkove zvezde, koja u trećoj epizodi nije uspela da prođe dalje, jer nije osvojila ni jedan glas žirija za prolazak u baraž, je Branka Stamenković iz Beograda.

Pinkove zvezde: Dražen Milošević ipak uspeo da podigne Cecu i Harisa!

Petnaestogodišnja Branka iz Beograda nije bila iznenađena odlukom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << žirija, jer smatra da je imala "jaku konkurenciju". Iako pod velikom tremom dok je pevala pesmu "Jutros mi je ruža procvetala", uspela je da privede nastup kraju, a osim reči podrške za mladu kandidatkinju koje su joj uputili, žiri je naveo i da ima potencijala, te da ovo nikako nije kraj.

Branka Stamenković je prva kandidatkinja koja večeras, u trećoj emisiji, nije uspela da ostvari prolazak u drugi deo emisije prve sezone šoua Pinkove zvezde.

Autor: B.B.

Foto: Printscreen Pink TV

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Pinkove zvezde: Prijavio se u šou jer Cecu voli najviše na svetu?!

Izvor: Svet plus, 27.Sep.2014

Kenan Izberović se prijavio u šou Pinkove zvezde isključivo zbog Svetlane Cece Ražnatović, naveo je u svojoj biografiji, što je Ceci veoma imponovalo...Pinkove zvezde: Branka Stamenković bez ijednog glasa - prva kandidatkinja koja je ispala!..Interpretacijom Adilovog hita "Ne mogu bez tebe ja",...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.