Pevačica postavila NAJGLUPLJE pitanje IKADA - dobila 10.000 odgovora na Instagramu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 08:29

Pevačica postavila NAJGLUPLJE pitanje IKADA - dobila 10.000 odgovora na Instagramu! (FOTO)

Ko to ne zna?

Pevačica Tamar Brekston, sestra čuvenije Toni Brekston (mada se i ona odavno povukla sa američke estrade) postavila je izuzetno glupo pitanje na svom Tviter profilu.

Tamar je bila u nedoumici oko stvari koje i deca znaju.

- Zašto ne možemo da jedemo hranu ako je muva bila na njoj? Zna da je to nešto "gadno", ali nikada nisam znala zbog čega - napisala je Tamar.

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom)

Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su bili šokirani Tamarinim neznanjem, neki su se i sami zapitali isto to, ali većina je ipak znala da muve, osim na hranu, vole da slete na fekalije i to vrlo rado.

Na njenom Tviter profilu dobila je nekih 200 odgovora, ali njeno pitanje je dobilo posebnu pažnju na Instagramu - tamo Tamar ima oko 10.000 odgovora.

- Zato što ostavljaju jaja na hrani, to jest crve... - glasi jedan od hiljada odgovora.

- Zašto lepo ne priznaš da jedeš hranu na kojoj su bile muve? - provocirao je jedan komentator. Mnogi su joj savetovali da glupa pitanja ubuduće postavlja Guglu, kako se ne bi blamirala.

Neko joj je poručio da ipak nastavi da peva, i da se ne trudi da puno razmišlja. Pa, u to ime, poslušajte Tamarinu pesmu "All the way home":

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.