Pevačica ponovo srećna: Slađa Alegro slavila sa suprugom (foto)

Izvor: Svet, 12.Jan.2017, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica ponovo srećna: Slađa Alegro slavila sa suprugom (foto)

Iako je prošla godina za pevačicu Slađu Alegro bila teška, pevačica već na početku 2017. ima veliki razlog za slavlje.
Naime, ona je sredinom novembra prošle godine po drugi put doživela spontani pobačaj, zbog čega se na neko vreme povukla iz javnosti.
Pevačica je juče proslavila prvu godišnjicu svog braka sa suprugom Zoranom, a fanove je obavestila o ovome postavivši fotografiju na kojoj stavlja burmu svom sadašnjem suprugu.

Slađa i Zoran odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << su da svojoj ljubavi nazdrave u jednom kafiću u centru Beograda, gde su se i fotografisali, a svi fanovi pevačice na društvenim mrežama poželeli su im da još dugo uživaju u braku, kao i da im se ove godine ispuni najveća želja – da postanu roditelji.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.