Peja mora na OPERACIJU UGRADNJE BAJPASA: Nikakav bol nisam osetio, SLUČAJNO sam otkrio! Sve je SPREMNO?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 21:34

Peja mora na OPERACIJU UGRADNJE BAJPASA: "Nikakav bol nisam osetio, SLUČAJNO sam otkrio!" Sve je SPREMNO?!

Otkrio kakav zdravstveni problem zapravo ima.

Zoran Pejić Peja je omiljeni voditelj veselja koja organizuju Romi po čitavom svetu. Neprospavane noći zbog svadbi i punoletstava, ostavile su posledice na njegovo zdravstveno stanje.

Portal Srbija Danas došao je do informacije da će Peji biti urađena operacija ugrađnje bajpasa.

Tim povodom se oglasio poznati voditelj i otkrio o čemu je zapravo reč.

- Dobro sam, ne idem sutra na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << operaciju. Srce mi je odlično, zahvaljujući Emiliji Nestorović, kardiologu koji brine o meni. Ali, imam problem sa krvnim sudovima i trebalo bi da uradim jedan bajpas, što znači da mi je jedan od tih kanala mi je zapušen, krvni sud bi trebalo da se promeni. A to će uraditi gospodin Svetozar Putnik, tako da imam odabranu ekipu i sve je spremno, ali se za sada još ne zna dan kada će biti, nije sutra, malo su poranili - rekao je Peja i dodao:

- Nikakav bol nisam osetio, sasvim slučajno sam to otkrio. Otišao sam na kontrolu i tako sam utvrdio da je srce dobro, pluća dobra, ali da je taj krvni sud malo više zapušen, ali je to nasledno, malo neuredan život... Ali sam u najboljim rukama i ne sekiram se.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.