Izvor: Scandal.rs, 10.Jul.2020, 10:01

PUKLA BUKVI TIKVA! Anabela osula paljbu po Miljkoviću, pa ISCEPALA Luninu posteljinu!

Anabela Atijas ponovo je došla u konflikt sa Markom Miljkovićem, dečkom njene ćerke Lune Đogani. KONAČNO OTKRILA ŠTA MISLI O ZETU! Spremajući se za emisiju, ona nije mogla da se obuzda, pa je iz besa pocepala Luninu i Markovu posteljinu i bacila je u đubre. “Kaže: “Što se meni nisi izvinila?” Za šta da ti The post PUKLA BUKVI TIKVA! Anabela osula paljbu po Miljkoviću, pa ISCEPALA Luninu posteljinu! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Neviđeno ludilo TRESE Zadrugu! Anabela IZGORELA od BESA! (VIDEO)

Izvor: Svet, 10.Jul.2020

Anabela Atijas i dalje ne može da se kontroliše zbog Lunine i Markove veze. Nikako da pronađe zajednički jezik sa Miljkovićem, pa je u jeku svađe toliko pobesnela da je pocepala Luninu posteljinu.. „MRŠ, BRE, GNJIDE LJUDSKE!” „Kaže: ‘Što se meni nisi izvinila?’ Za šta da ti se izvinim?...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.