Izvor: Scandal.rs, 09.Jul.2020, 15:14

Anabela pokušava da se OPERE preko LUNE?! Srela sam Kiju i Slobu, POKAZALI su svoje LICE!

Anabela Atijas postala je učesnik Zadruge kako bi se ‘obračunala’ sa ćerkom Lunom Đogani i njenim dečkom Markom Miljkovićem ali i da bi konačno stavila tačku na neke stvari iz prošlosti. FANOVI JE RAZAPELI! Na poslednjoj žurci Anabela je čak prišla Slobi Radanoviću, koji je kao gost došao u Šimanovce jer je imala potrebu da The post Anabela pokušava da se OPERE preko LUNE?! Srela sam Kiju i Slobu, POKAZALI su svoje LICE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BORBA MAJKE ZA ĆERKU ILI PRANJE SOPSTVENOG OBRAZA?! Anabelu razapeli na društvenim mrežama, a ovo su svi POTEZI zbog kojih tvrde da od sebe pravi žrtvu

Izvor: Blic, 09.Jul.2020

Nakon što je prišla i izvinila se Slobi Radanoviću, Anabela Atijas ponovo je postala glavna debata fanova “Zadruge”, pa dok je jedni pravdaju da je ona najveća žrtva, drugi je optužuju da koristi Lunu kako bi sebe pokazala u što boljem svetlu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.