PRVO POJAVLJIVANJE ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ NAKON GUBITKA BEBE: Pevačica roni suze, grli prijatelja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 09:46

PRVO POJAVLJIVANJE ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ NAKON GUBITKA BEBE: Pevačica roni suze, grli prijatelja (VIDEO)

Plakala je sa njim!

Fudbaler Nemanja Gudelj juče je igrao u finalu Lige Evrope u Budimpešti, njegov tim je odneo pobedu, a pevačica Anastasija Ražnatović se pojavila na tribinama.

Podsetimo, Nemanja se oglasio putem društvene mreže Instagram pre nekoliko dana kako bi saopštio svim pratiocima da su izgubili bebu.

Anastasija je ugasila društvene mreže i povukla se iz javnosti nakon ovih tužnih vesti.

Anastasija je, pored svega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što joj se izdešavalo, izabranika bodrila iako su samo pre nekoliko dana saznali tužne vesti da su izgubili bebu. Njoj je društvo pravio Nemanjin vozač Rašid, a nakon što je njegov tim odneo pobedu, Rašid je objavio snimak na kom su on i Anastasija plakali na sav glas.

- Posle svega što se desilo ove godine, ovako treba da bude, hvala Bogu - napisao je Rašid.

Nakon pobede koju je odneo njegov tim, Nemanja je objavio fotografiju sa terena na kojoj je napisao:

- Za nju, za njega, za tebe - napisao je Nemanja na španskom jeziku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.